Werkwijze

Van wens tot realisatie

Neokama maakt uw bouwwensen werkelijkheid. We adviseren, plannen en denken mee. Of het nu gaat om een specifieke fase in het bouwtraject of een turnkey-project, zo gaan wij te werk:

Fase 1: De plannen

U heeft ideeën en wensen, wij de kennis van het bouwproces. In een persoonlijk gesprek zetten we alles op een rijtje en bekijken we de mogelijkheden. Samen beoordelen we de haalbaarheid van uw plannen en bekijken we wat er nodig is om deze verder te ontwikkelen. Is er een architect of constructeur nodig? Moet er een  worden aangevraagd of is er asbestonderzoek nodig? Met grote zorgvuldigheid maken we voor u een plan op maat.

Fase 2: De opdracht

Het zoeken naar een architect, aannemer, bouwkundig tekenaar of constructeur is geen dagelijkse bezigheid voor de meeste mensen. Het is een zoektocht vol vragen en onzekerheden. Want hoe weet u of u de juiste partijen kiest? Hoe zit het met de kwaliteit, de planning en onvoorziene kosten van een bouwtraject? Wij spreken uw taal en die van de bouwexperts. Samen met u gaan we het gesprek aan en beoordelen we of een aanbieding compleet en marktconform is. Zijn we het eens? Dan verzorgen we de contractvorming.

Fase 3: De uitvoering

Zodra het contract getekend is, plannen we het werk in. Dit doen we in overleg met u. We helpen u bij het maken van keuzes en alle vragen die u gaandeweg het project heeft. Ook helpen we u bij het afstemmen van zaken met leveranciers, waarbij we ook letten op de planning van het project. Gedurende het hele project bewaken we de voortgang, de kwaliteit en het budget. Zo kunt u zorgeloos uitkijken naar het eindresultaat.

Fase 4: De oplevering

Wanneer het werk gereed is leveren we dit samen met u op. Eventuele gebreken worden genoteerd op het opleverformulier. We bespreken de oplossing en maken afspraken over de termijn waarbinnen de gebreken verholpen worden. Daarnaast zorgen we voor de garantie- en onderhoudsvoorschriften. Hierna kan het echte genieten beginnen! Mochten er na oplevering toch nog vragen zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Doe het gewoon en ga ervoor!

Wij helpen je graag verder. Neem vandaag nog contact op! Vul het formulier in en wij nemen direct contact met je op