Begeleiding & Advies

Begeleiding bij bouwprocessen en vergunningstrajecten

Alle kennis in huis

U heeft ideeën en wensen, wij hebben de expertise en een groot netwerk. Samen bekijken we de haalbaarheid van uw plannen en wat er nodig is om deze te plannen te realiseren. Neokama heeft alle benodigde kennis voor het gehele bouwproces in huis. Met deze kennis komen we tot een plan op maat. Is er een architect of constructeur nodig? Moet er eerst asbestonderzoek gedaan worden? Wij regelen het.

Begeleiding bij vergunningsaanvragen

Met goede begeleiding tijdens een vergunningstraject loopt uw project geen onnodige vertraging op. We helpen onze opdrachtgevers met het aanvragen van de juiste vergunningen, zoals een omgevingsvergunning. Ook ondersteunen we bij het verkrijgen van de juiste indieningsstukken, zoals bouwtekeningen en constructieberekeningen. Indien gewenst dienen we de vergunningsaanvraag namens onze opdrachtgever in en houden we contact met de gemeente over de voortgang.

Kunnen we u ergens mee helpen?

Heeft u een vraag of opmerking? Zoekt u een aannemer voor uw bouwproject? We horen het graag! Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.